Εγκαίνια L,a,boutique Fine Art
&
Aτομική Έκθεση Φωτογραφίας

PAGRATIS PAGRATIDIS – A RETROSPECTIVE


Ένας νέος χώρος, αφιερωμένος ειδικά στην τέχνη της φωτογραφίας ανοίγει τις πόρτες του, το Σάββατο 10 φεβρουαρίου 2018, στις 18.00.

Με αγάπη και πάθος για τη Φωτογραφία, δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό χώρο με υψηλή αισθητική, σύγχρονη τεχνολογία και design, πλαισιωμένο από μια δόση απέριττης πολυτέλειας που απευθύνεται σε όλους τους “φίλους” της φωτογραφίας. Στόχος μας, να φέρουμε την τέχνη της φωτογραφιας ακόμα πιο κοντά στο κοινό, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα σημείο αναφοράς για όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες και μη.

Το L,a,boutique, στην καρδιά της Αθήνας, στα πρότυπα των σύγχρονων apartment galleries του εξωτερικού, με “boutique” φιλοσοφία, συνδυάζει το φιλικό περιβάλλον και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και το εύρος σκέψης.

Ταυτόχρονα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς ενσωματώνει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Fine Art Printing Lab με μια σύγχρονη Φωτογραφική Γκαλερί.

Παράλληλα θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας του εικαστικού φωτογράφου Παγκράτη Παγκρατίδη, “Pagratis Pagratidis – A Retrospective”, με επιλεγμένα έργα που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς εκθέσεις και φουαρ. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, 2018.